Presentació de l'asiàtica Llocs Sagrats Naturals Xarxa

Gureombi1

Imatge de bandera: Gongcheol Jeong (1960-2013, República de (Sud) Corea), va ser un xaman Jeju també anomenat Shimbang. Va participar en el moviment cultural a través d'activitats teatrals i va viure com un xaman que té agalles (cerimònia) per connectar a les persones als paisatges sagrats. (Foto: Sota Verschuur 2012)

Després dels treballs preparatoris de l'any passat estem encantats de presentar una Pàgina de projecte especial per mantenir el focus en Llocs naturals sagrats asiàtics.

L'objectiu del treball presentat en el marc del projecte està millorant el reconeixement i conservació dels llocs naturals sagrats a Àsia. Aquest és un esforç de col · laboració entre els llocs naturals Iniciativa Sagrat, la Biodiversitat Xarxa de Japó i la Comissió Mundial d'Àrees Protegides-Japó.

Tengbuche tibetà budista monestir es perced en una muntanya habitada per Kumbu Yul Lha. Aquests són pre- Deïtats protectores budistes obligats per jurament a ressorgir com a protectors del budisme. Tenen associats a la forma de la vida silvestre, bestiar i altres criatures mítiques a la Muntanya. Nepal. (Foto: Cullera, J.)

Tengbuche tibetà budista monestir es perced en una muntanya habitada per Kumbu Yul Lha. Aquests són pre- Deïtats protectores budistes obligats per jurament a ressorgir com a protectors del budisme. Tenen associats a la forma de la vida silvestre, bestiar i altres criatures mítiques a la Muntanya. Nepal. (Foto: Cullera, J.)

Atès que els llocs naturals sagrats són les principals característiques dels paisatges d'Àsia que poden ser enteses com haver donat suport a una filosofia asiàtica indígena de conservació al voltant de les àrees protegides basades en la comunitat i la conservació dels recursos naturals.

Per tant, el projecte té com a objectiu desenvolupar la comprensió, el reconeixement i la capacitat per donar suport als llocs naturals sagrats pels administradors de les àrees protegides i els professionals de la conservació en la forma d'una xarxa informal d'experts i professionals que inclou els administradors d'àrees protegides i els professionals de la conservació.

La xarxa va fugir en una reeixida primera Congrés Asiàtic Parcs al novembre 2013 van ser molts van participar en els ssessions especial sobre els llocs naturals sagrats.

La xarxa d'una manera és també una branca dels populars "de la UICN UNESCO Llocs Sagrats Naturals, Directrius per a la gestió d'àrees protegides "que s'havien traduït al coreà i japonès. En adonar-se que caldria millorar les eines de conservació per ajudar a desempacar tot el potencial dels llocs naturals sagrats en el context de la conservació de la naturalesa de la xarxa se centra ara en la producció d'una sèrie d'estudis de casos específics d'Àsia.

Encara que es centra en la traducció i l'aplicació de les directrius de la UNESCO de la UICN, la majoria dels estudis de casos expressen una necessitat més àmplia de compartir les lliçons apreses amb la comunitat en general les àrees protegides. Fes un cop d'ull aquí per navegar estudis de cas formen Àsia (establir filtres a la part superior de la pàgina per a 'Àsia') i comparar-los amb els d'altres regions . El Congrés Mundial de Parcs, que se celebrarà al novembre 2014 a Sidney Austràlia per tant serà un esdeveniment important per a l'intercanvi, presentació i nova inspiració als participants en el projecte en els llocs naturals sagrats asiàtics.

Fes una ullada a la Pàgina del projecte, estigueu atents per a les actualitzacions i no dubti en contactar amb nosaltres a info@sacrednaturalsites.org en cas que li agradaria ser inclòs en la llista de correu electrònic de xarxa servir o en cas que tingui altres pensaments per compartir amb nosaltres.

Comentari sobre aquesta entrada