Progrés a Àsia Llocs Sagrats Naturals: Publicació i Casos d'Estudi

Vata Puja en curs. L'arbre de Ficus es creu que és el rei de tots els arbres, per la seva resistència i longevitat.

La iniciativa dels Llocs Sagrats Naturals, Oficina Regional per a Àsia de la UICN i la Comissió Mundial d'Àrees Protegides al Japó estan desenvolupant una publicació titulada: Asian Llocs Sagrats Naturals: Filosofia i Pràctica en Àrees Protegides i Conservació. La publicació forma part de la Projecte Xarxa Asiàtica que es va iniciar en el primer Congrés Asiàtic de Parcs a Sendai 2013. Diversos dels presentadors estan escrivint capítols per al llibre que també estarà vinculat al estudis de cas en línia amb la finalitat de presentar un recurs veritablement interactiu. Diversos autors ja estan escrivint els capítols i el desenvolupament d'estudis de casos en línia i en cas que els interessa massa, si us plau poseu-vos en contacte amb info@sacrednaturalsites.org

Sr. Jailab Rai del Nepal, un capítol autor per la publicació es veu aquí al Congrés de Parcs asiàtica que explica la importància dels llocs naturals sagrats en relació amb les àrees protegides al Nepal. Foto: APC.

Sr. Jailab Rai del Nepal, un capítol autor per la publicació es veu aquí al Congrés de Parcs d'Àsia per explicar la importància dels llocs naturals sagrats en relació amb les àrees protegides al Nepal. Foto: APC.

La publicació comptarà amb capítols de més de 20 diferents països asiàtics que cobreixen les espiritualitats indígenes, així com diverses religions predominants en els diferents tipus de gestió i governança de les àrees protegides. Els editors de la publicació es troben actualment en discussió amb la UICN i editors potencials per assegurar que aquesta publicació serà complementari al volum anterior: "Llocs Sagrats Naturals: Conservar la natura i la cultura". A mesura que els editors estan disposats a garantir que els materials en la publicació seran avaluats estem buscant persones amb coneixements que els agradaria ajudar amb aquest procés entre setembre 2014 i gener 2015 (contacte: info@sacrednaturalsites.org).

Al Congrés Mundial de Parcs un esdeveniment paral · lel marcarà el primer llançament de la publicació i els autors que van assistir al congrés presentarà el seu treball i participar en el debat i networking amb altres delegats. A la data encara no s'ha assignat, però per més notícies sobre l'esdeveniment paral · lel Romangui sintonitzat www.sacrednaturalsites.org

 

Comentari sobre aquesta entrada