Els llocs naturals sagrats, l'espiritualitat i la religió en el Congrés Internacional de Biologia de la Conservació, França.

Captura 2015-08-17 en 09.21.19

Els tweets abans de l'esdeveniment van mostrar temes calents d'aquest any al Congrés Internacional de Biologia de la Conservació (OICI) a Montpeller França seria 'drones' i 'religió'. Com a part d'aquest últim, SNSI va ser convidat a col·laborar en una sessió sobre el paper de la fe i l'espiritualitat en la conservació organitzat per la Societat de Biologia de la Conservació Grup de Treball sobre la religió i la Conservació.

Dekila Chungyalpa del programa Sagrat del Planeta de WWF i l'escola de Yale en la religió presenta lliçons apreses del treball dut a terme per les comunitats monàstiques a l'Himàlaia. Foto: Sota Verschuur.

Dekila Chungyalpa del programa Sagrat del Planeta de WWF i l'escola de Yale en la religió presenta lliçons apreses del treball dut a terme per les comunitats monàstiques a l'Himàlaia. Foto: Sota Verschuur.

Sobre la base de les conclusions del coordinador de la presentació de SNSI i CSVPA Co-president, Sr. Sota Verschuuren va ser convidat a donar més detalls sobre la idea de "crear un terreny comú" en una taula rodona sobre les oportunitats de col·laboració entre la conservació i la fe juntament amb el Sr.. David Johns (President SCB), Ms. Dekila Chungjalpa (Programa Terra Sagrada WWF, Yale School of Religió) i la seva honorable Sr.. Tybalt Vinciguerra (El Consell Pontifici per a la Justícia i la Pau). El to general de la taula rodona va ser molt optimista pel que fa a líders de fe establiment d'aliances amb els conservacionistes en la cura de la creació. L'escissió ontològica percebuda entre líders de la fe religiosa informats i conservacionistes basats en la ciència semblava menys oberta, especialment quan va resultar que la gent de banda i banda tenen tant els interessos i el valor dels esforços realitzats cap a objectius comuns.

Una presentació sobre el treball dels socis de SNSI a Guatemala informat a més a l'audiència sobre com crear un terreny comú entre els líders espirituals indígenes, els seguidors religiosos i els interessos de la indústria privada. Es va fer èmfasi en l'ús dels protocols comunitaris i vídeos participatius desenvolupat per les comunitats dels líders espirituals a Chichicastenango i San Andreas.

La col·laboració amb el SCB Grup de treball sobre la religió i Conservació entrar en existència a través dels editors butlletí SSIREN en llocs sagrats, Ms. Emma Shepheard-Walwyn i el Sr.. Fabricio Frascarole. Tots dos també estan fent un excel·lent treball en la conservació dels llocs naturals sagrats, respectivament, Kenya i italians. Interessant treball dels que estem esperant per veure més com SNSI "experiències" de conservació i estudis de cas s'estan desenvolupant, estigueu atents!

 

 

Comentari sobre aquesta entrada