Un concurs de fotografia internacional el convida a fotografiar els llocs naturals sagrats

Lloc Natural Sagrat

Un concurs internacional de fotografia, dedicat als llocs naturals sagrats històrics, és començar. L'objectiu del concurs és commemorar els patrimonis culturals i naturals dels llocs naturals sagrats, per gravar el seu estat actual, així com per animar la gent a visitar i cuidar els llocs sagrats.

El tema del concurs és històrica, natural (no incorporat) llocs sagrats: boscos sagrats i turons, les masses d'aigua, arbres, pedres i altres objectes naturals on els nostres avantpassats solien resar, curar, sacrifici, comunicar-se i realitzar altres rituals.

gran premi del concurs és 1,000 euros, i també hi ha un premi de la joventut 200 euros – per als que fins, i que inclou, edat 16; i el premi d'un especial de 'Pobles' Ural 300 euros. A més, una sèrie de premis especials es repartirà en les següents categories: arbreda, arbre sagrat, pedra, cos d'aigua, ofrena, el mal de l'arbreda sagrada, història, conservació de la natura i més. Les imatges preses en altres parts del món també són benvinguts.

Les fotos es poden carregar fins 31 Octubre 2016 a la pàgina web aquí.

Els guanyadors seran honrats en una cerimònia del premi a Tartu, Estònia, al final de 2016.

Captura 2016-07-01 en 14.27.02La Unió Internacional per a la Conservació de la Naturalesa i els Recursos Naturals (UICN) considera que els llocs naturals sagrats a ser les zones més antigues de protecció natural de la humanitat, i d'Estònia. Molts pobles indígenes tenen llocs naturals sagrats que pertanyen a una herència comuna de la humanitat.

El concurs de fotografia està duent a terme per novena vegada i és organitzat per les organitzacions del patrimoni actius a Estònia: Els camps de la Fundació Casa, la unió dels seguidors de la religió indígena d'Estònia Maavalla Koda, i la Universitat de Tartu centre dels llocs naturals sagrats. El concurs està patrocinat pel Programa de Pobles Kindred, l'Arxiu de Folklore d'Estònia, La traducció de wiedemanni i moltes altres organitzacions i empreses.

de l'any anterior guanyadora del Gran Premi fotos:

Més informació es pot trobar aquí

Nota de premsa: 1.07.2016
Informació:raja Kaasik; Telèfon: +372 56 93 212; kuva@hiis.ee

One Response
 • Martin Gray d'agost 11, 2016

  Vaig presentar diverses fotografies dels llocs sagrats naturals per a la competició i m'agradaria saber si van ser rebuts. Si us plau, fes-m'ho saber.

  Martin Gray

  Llocs de Pau i Poder
  http://sacredsites.com/

  Respondre
Comentari sobre aquesta entrada